Anasayfa / Haberler / Mısır Destekleri Bugün Hesaplara Yatıyor

Mısır Destekleri Bugün Hesaplara Yatıyor

Aydın’da yarından itibaren 3 bin 400 üreticiye 5 milyon 800 bin TL mısır desteği ödemesi yapılacak.

Aydınlı çiftçiye mısır destekler konusunda müjde veren AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından çiftçilerimize ödenecek 2015 yılı mısır destekleme prim ödemelerinin 24 Haziran 2016 Cuma günü saat 18.00’den sonra çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacağını müjdeler, hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Bu kapsamda Aydın ilimizde 3 bin 400 çiftçimize 5 milyon 800 TL ödeme yapılacaktır” dedi.

Hakkında Çiğdem Gkhüseyinoğlu

Diğer Haber

Mayıs verisiyle rakam netleşti! İşte memur ve emeklinin temmuz ayında alacağı en düşük maaş

Memur, memur emeklisi ile SSK ve Bağkur emeklilerinin Temmuz zamları 5 aylık enflasyon verileriyle şekilleniyor. Memur ve emeklinin alacağı ücret için hesaplamalar yapıldı. Bu hesaplamalarla en düşük memur maaşının 12 bin 890 lira, memur emeklisi aylığının 8 bin 604 lira ve en düşük emekli aylığının ise 8 bin 494 lira olması bekleniyor.

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]