Anasayfa / Dünya / Rusya Tarım Ürünlerine Uyguladığı İthal Yasağını Yumşatıyor..

Rusya Tarım Ürünlerine Uyguladığı İthal Yasağını Yumşatıyor..

Rusya, Türk tarım ürünlerine yönelik uyguladığı ithal yasağı uygulamasını esnetiyor. Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Servisi ithal yasağı uygulamasını askıya aldıklarını açıkladı.

Türkiye menşeli yaş meyve ve sebze ürünlerine yönelik ithalat yasağı uygulanmasının gerekli olduğu kanaatinde olan Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Servisi, fikir değiştirdi.

Rus basınında yer alan haberlere göre Rusya Federal Bitki Sağlığı Denetim Servisi, Türkiye menşeli bitki ürünlerine ithal yasağının uygulanması doğrultusundaki kararlarını askıya aldıklarını bildirdi.

Bu kapsamda biber, nar, patlıcan, kıvırcık, marul, kabak ve balkabağına yönelik alınan geçici ithalat yasağı kararlarının ürünlerin kalitesi ve karantina şartlarına bağlı olarak geçici olarak durdurulduğu kaydedildi.

Hakkında Çiğdem Gkhüseyinoğlu

Diğer Haber

Grafit Tozu Ve Kullanım Alanları

Grafitin kullanım alanına göre, genellikle şekli belirtilmez. Ancak, pota gibi şekillendirilmiş refrakterlerin yapımında, daha üstün …

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]