Anasayfa / Ekonomi / “Esnafa yeteri kadar sahip çıkılmadı”

“Esnafa yeteri kadar sahip çıkılmadı”

Ekonominin temel taşlarını oluşturan esnaf ve sanatkârların yaşadığı sorunların tüm sektörlere sirayet ettiğini belirten Gürer, “Bir yandan pandemiyle diğer yandan da ekonomik krizlerle mücadele eden esnafa sahip çıkılmaması halinde, ileride daha da büyümesi muhtemel ekonomik krizin faturası toplumun tüm kesimlerine çıkabilir” uyarısında bulundu.

Pandemi sürecinin uzaması da dikkate alınarak, esnaf ve sanatkârlara ek kredilerin verilmesi, Bağkur prim borçları ve kredi borçlarının faizlerinin silinerek ötelenmesi gerektiğine işaret eden Gürer, “Borçlarının faizlerinin silinerek ertelenmesi, yeni kredilerin verilmesi gibi desteklemeler mutlaka yapılmalıdır” diye konuştu.

Hakkında

Diğer Haber

Mehmet Şimşek’ten vergi indirimi isteyen Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a şok yanıt: Transferde şov yapıyordunuz

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin vergi indirimi için Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kapısını çaldıkları iddia edildi. Görüşmede Bakan Şimşek'in 3 kulüp başkanına "Transfer döneminde uçakların biri indi biri kalktı. Şov yaptınız. Şimdi vergi indirimi mi istiyorsunuz?" yanıtını verdiği öne sürüldü.

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]