Anasayfa / Haberler / Tarım Müdürlüğü çalışanları kaza yaptı..

Tarım Müdürlüğü çalışanları kaza yaptı..

AKSARAY Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde ait kamyonetin kontrolden çıkıp refüjdeki yön levhası direğine çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Aksaray- Nevşehir Karayolu’nun 7’nci kilometresinde Ihlara Kavşağı’nda meydana geldi. Murat Şahin (58) yönetimindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde ait 68 HF 413 plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu kontrolden çıkıp, kavşakta refüjdeki yön levhası direğine çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle kamyonet hurdaya dönerken sürücü Şahin ile yanında bulunan Ziraat Teknikerleri Birol Anuf (51), Zeki Gürlek(56) ve Ziraat Mühendisi Bayram Gökkuş (58) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Anuf ve Gürlek’in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Yaralıların Aksaray merkeze bağlı Alayhan Köyü’nde bir arazide denetlemelerde bulunduktan sonra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne dönmek üzere oldukları belirtildi.

tarım_kaza_ortam

Hakkında Çiğdem Gkhüseyinoğlu

Diğer Haber

Grafit Tozu Ve Kullanım Alanları

Grafitin kullanım alanına göre, genellikle şekli belirtilmez. Ancak, pota gibi şekillendirilmiş refrakterlerin yapımında, daha üstün …

[ajax_load_more loading_style="infinite fading-circles" container_type="div" post_type="post" images_loaded="true" placeholder="true" button_loading_label="Haber Yükleniyor..." scroll_distance="500px"]